B2B

Voor kleine of middel grote projecten bent u bij Kortrijk Zonwering Groningen aan het juiste adres, met eigen, ervaren en nette monteurs bent u verzekert van een perfect eindresultaat. U krijgt een goed advies en er wordt gedacht in oplossingen die bij de wensen van de klant passen. Projecten zullen standaard worden voorzien van dezelfde topkwaliteit producten die aan de particuliere klant aangeboden wordt, dit houdt niet in dat daarmee de offerte te hoog uitvalt, alles gaat in goede samenwerking met de fabrikant. Tevens staat Kortrijk Zonwering Groningen garant voor een goede service, ook jaren nadat het project afgerond is. Door de grote voorraad onderdelen kan er snel gereageerd worden op reparatie gevallen of aanvulling op bestaande producten.

Kortrijk Zonwering Groningen helpt u ook graag bij Nam / aardbevingsschade, veelal moet er bij herstelwerkzaamheden ook zonwering gedemonteerd en gehermonteerd of vervangen worden. Kortrijk Zonwering Groningen geeft hierin advies en kan een offerte uitbrengen of werkzaamheden uitvoeren om een goed eindresultaat te behalen.

Horeca en MKB:

Bij Kortrijk Zonwering Groningen bent u ook als horecaondernemer of MKB’er aan het juiste adres. Kortrijk Zonwering Groningen geeft graag advies en bied u een offerte op maat gebaseerd op de wensen van de klant. Ook kan de aanvraag voor de gemeente , denk bijvoorbeeld aan een omgevingsvergunning, door Kortrijk Zonwering Groningen worden gerealiseerd. De kosten voor deze aanvraag worden als aparte order verwerkt, kosten van leges van de gemeente zijn voor rekening klant. Als de aanvraag door wordt goed gekeurd wordt de zonwering besteld. Normaal gesproken duurt de aanvraag bij de gemeente maximaal 8 weken en is de levertijd van de zonwering ca. 4 weken. Kortrijk Zonwering Groningen kan de zonwering ook voorzien van reclame uitingen.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening