Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19 (Coronavirus)

I.V.M. DE LOCKDOWN IS ONZE WINKEL IN DEZE PERIODE GESLOTEN, U KUNT VIA DE E-MAIL RENE@KORTRIJK.NL OF HET OFFERTEFORMULIER EEN OFFERTE AANVRAGEN DEZE WORDEN GEWOON BEHANDELD. GRAAG PLUS-MINUS MATEN EN BIJ VOORKEUR FOTO'S MEE STUREN ZODAT WE EEN ZO CORRECT MOGELIJKE OFFERTE KUNNEN MAKEN EN DAARMEE ZO MIN MOGELIJKE KLANTEN HOEVEN TE BEZOEKEN.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is van het grootste belang. Onze medewerkers houden zich aan de door het RIVM voorgeschreven hygiëne-maatregelen. Eventuele medewerkers met gezondheidsklachten zijn thuis. Daarnaast zijn extra voorzorgsmaatregelen getroffen als verspreid en / of thuis werken.

- Onze showroom is geopend op afspraak.

Natuurlijk willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn zoals u dat van ons gewent bent. Toch vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk contact per e-mail te doen. Een foto van de situatie en plusminus maatvoeringen dragen bij om de situatie te beoordelen. I.v.m. het thuis werken is contact per e-mail daarom voor ons het meest prettig, mocht het nodig zijn dan bent u altijd vrij om contact met ons kantoor op te nemen per telefoon. U ontvang van ons een offerte en op basis daarvan houden wij persoonlijk contact met u en komen bij u langs om de definitie maten op te nemen.

Waar de situatie het toe laat gaan onze monteurs door met monteren, WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM AFSTAND TE HOUDEN. De meeste werkzaamheden vinden buiten plaats, voor de minimale werkzaamheden die binnen plaats vinden zullen de monteurs voorzichtig omgaan met contact en wij vragen van u (nogmaals) hetzelfde.

Afhankelijk van de voorraden bij onze leveranciers kan het zijn dat de levertijden oplopen, onze planning houdt elke order in de gaten en belt u zodra er ontwikkeling zijn.

We vragen u begrip voor deze maatregelen en wensen u het beste in deze tijden. We kijken ernaar uit u weer onder normale omstandigheden te kunnen verwelkomen!

Zonnige groeten van het team Kortrijk Zonwering

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227