Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19 (Coronavirus)

VERMIJD DRUKKE PLEKKEN ZO OOK ONZE SHOWROOM, GRAAG AANVRAGEN EERST VIA DE E-MAIL OF HET OFFERTEFORMULIER MOCHT U TOCH LANGS WILLEN KOMEN IN DE SHOWROOM, BEL ONS DAN OF STUUR EEN E-MAIL NAAR RENE@KORTRIJK.NL OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN.

Gezien de toenemende dreiging van Corona, de extreme drukte en daarmee toename aan bezoek in de showroom vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk via de e-mail of het offerteformulier te werken. Op deze manier houden we alles veilig en kunt u prijzen en informatie ontvangen. Staat het u aan dan kunnen we een afspraak aan huis of in de showroom maken. 

Wegens de drukte zal het ca. 2 tot 3 weken duren voordat er advies aan huis gegeven kan worden, de levertijden van de producten zijn ca. 10 weken na opdracht. Wij proberen binnen 5 werkdagen te reageren op uw aanvraag.

De gezondheid van onze klanten en medewerkers is van het grootste belang. Onze medewerkers houden zich aan de door het RIVM voorgeschreven hygiëne-maatregelen. Eventuele medewerkers met gezondheidsklachten zijn thuis. Daarnaast zijn extra voorzorgsmaatregelen getroffen als verspreid en / of thuis werken.

- Onze showroom is geopend op afspraak.

Natuurlijk willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn zoals u dat van ons gewent bent. Toch vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk contact per e-mail te doen. Een foto van de situatie en plusminus maatvoeringen dragen bij om de situatie te beoordelen. I.v.m. het thuis werken is contact per e-mail daarom voor ons het meest prettig, mocht het nodig zijn dan bent u altijd vrij om contact met ons kantoor op te nemen per telefoon. U ontvang van ons een offerte en op basis daarvan houden wij persoonlijk contact met u en komen bij u langs om de definitie maten op te nemen.

Waar de situatie het toe laat gaan onze monteurs door met monteren, WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM AFSTAND TE HOUDEN. De meeste werkzaamheden vinden buiten plaats, voor de minimale werkzaamheden die binnen plaats vinden zullen de monteurs voorzichtig omgaan met contact en wij vragen van u (nogmaals) hetzelfde.

Afhankelijk van de voorraden bij onze leveranciers kan het zijn dat de levertijden oplopen, onze planning houdt elke order in de gaten en belt u zodra er ontwikkeling zijn.

We vragen u begrip voor deze maatregelen en wensen u het beste in deze tijden. We kijken ernaar uit u weer onder normale omstandigheden te kunnen verwelkomen!

Zonnige groeten van het team Kortrijk Zonwering

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227