Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Terrasoverkapping, profiteer van de seizoenen

Langer genieten met een terrasoverkapping van Kortrijk Groningen 

Heeft u altijd al de behoefte gehad om ‘s Avonds wat langer buiten te zitten, alleen is het vaak net even wat te koud? Dan is een terrasoverkapping mogelijk wat voor u. Door het aanschaffen van een terrasoverkapping heeft u de mogelijkheid om in de herfst of, wanneer het net te fris is om buiten te zitten nét die ene paar uurtjes extra te pakken. Met een terrasoverkapping geniet u net wat extra van de frisse avonden, u verlengt eigenlijk het buitenseizoen.  

Terrasoverkapping als verlengstuk van uw huis 

Met een terrasoverkapping verlengt u als het waren uw huis. U vergroot uw woonruimte. Het is net alsof u een veranda heeft. Het is gemaakt van glas, wat uw uitzicht op de tuin niet belemmerd. Glas is ook nog eens geluidsarmer dan polycarbonaat. Het geeft uw huis ook nog eens een stijlvolle, exclusieve uitstraling. 

De mogelijkheden bij een terrasoverkapping 

Een terrasoverkapping bestaat uit een overkapping dat gemaakt is van glas en is van de zijkant ook bedekt. Een terrasoverkapping heeft wel verschillende uitbereidingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om een vaste wand, schuifwand, verlichting of terrasverwarming te krijgen. Door deze mooie uitbereidingen is het mogelijk om nog langer van de buitenlucht te genieten.  

Duurzame terrasoverkappingen van Kortrijk Groningen Glasoverkapping Kortrijk

Kortrijk heeft al ervaring sinds 1888, dit betekent veel expertise en betrouwbaarheid. Dit geldt hetzelfde voor de terrasoverkapping, de solide constructie van deze systemen worden uitsluitend gemaakt met duurzame materialen. Zodat u weinig tijd aan onderhoudt heeft, en er jarenlang van kan genieten.  

De voordelen van een terrasoverkapping 

Nieuwsgierig naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? 

Inmiddels al een beetje nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? U kunt altijd onze showroom in Groningen bezichtigen om inspiratie op te doen en de producten in ware grote te zien. U kunt ons ook altijd bellen of vraag eenvoudig een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven en een offerte op maat te maken. 

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227