Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Renson, bescherming door design

Renson overkapping

Ultieme luxe en welzijn op uw terras, een jong en modern design. De Renson overkapping is overal te plaatsen: op uw terras, naast uw zwembad of gewoon los in de tuin. De lamellen zijn te kantelen naar uw wens. Verleng je zomer met een Renson overkapping van Kortrijk Zonwering BV.

Een overkapping van Renson

Renson is de Europese trendsetter op het gebied van outdoor producten. De artikelen van Renson zijn te herkennen aan het minimalistische design. Dit maakt dat de producten feilloos geïntegreerd kunnen worden bij elk type woning. Alle producten van Renson worden getest in de meest extreme omstandigheden, zodat u zeker weet dat u een kwalitatief goed artikel in huis haalt waar u lang plezier van kunt hebben. Doordat er enkel gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, is er nauwelijks onderhoud nodig. Dit maakt dat u er jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Creëer extra leefruimte met een Renson terrasoverkapping

Vergroot uw leefruimte buitenshuis eenvoudig met een terrasoverkapping van Renson. Een extra kamer om lekker een boek te lezen, een beschutte speelruimte voor de (klein)kinderen  of een gezellige ruimte om in te ontspannen met vrienden. U kunt de terrasoverkapping aanpassen aan uw levensstijl, zodat u er altijd heerlijk kunt vertoeven. 
Elke soort terrasoverkapping (aangebouwd of vrijstaand) heeft een aluminium frame als basis. Vervolgens kunt u de overkapping helemaal zelf vormgeven met de talloze beschikbare opties. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. 

Voordelen Renson terrasoverkappingen

Extra opties terrasoverkapping

Personaliseer uw terrasoverkapping door passende zij-elementen toe te voegen. Kleed het aluminium frame aan met stijlvolle panelen met lamellen, een zonwerend fixscreen of een glazen schuifwand. De zij-elementen geven de overkapping een unieke touch, zorgen voor extra privacy en beschermen u tegen diverse weersomstandigheden. Maak uw extra buitenkamer vervolgens af met sfeervolle led-verlichting, een geluidsinstallatie of een geïntegreerd verwarmingssysteem. Laat die zomer maar komen!

Nieuwsgierig geworden?

Wij, Kortrijk Zonwering BV, geven u geen ongelijk. Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online (gratis) een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227