Raamdecoratie

Binnenzonwering
Binnenzonwering zijn functionele sfeermakers. Het geeft het interieur een aangeklede en verzorgde uitstraling en zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag de lichtinval en privacy kunt regelen. Met de mooiste collectie kleuren bent u verzekert van een goed resultaat. Bij Kortrijk zonwering Groningen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld: rolgordijnen, jaloezieën, plissés, vouwgordijnen, gordijnen en duo rolgordijnen. Met de mooiste collectie kleuren bent u verzekert van een goed resultaat.

Horren
Horren zorgen ervoor dat wespen en muggen niet binnen komen maar dat u toch goed kunt ventileren. Alle horren worden speciaal op maat gemaakt. Kiest u voor horren van Kortrijk Zonwering, dan kiest u voor kwaliteit! Horren van Kortrijk zonwering Groningen zijn geschikt voor diverse situaties, de volgende soorten worden veel toegepast: plissé hordeuren, raamrolhorren, voorzethorren en inzethorren. Met horren van Kortrijk Zonwering Groningen bent u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Folies
Folies van Kortrijk zonwering Groningen zijn in diverse soorten te verkrijgen, veel toegepaste folies zijn: veiligheidsfolie, zonwerende folie en privacy folie. Folie leveren wij uitsluitend bedrijfs of projectmatig.
– Veiligheidsfolie is inbraak vertragend en houdt gebroken glas bijeen en wordt daarom veel toegepast in bijvoorbeeld de voedingsindustrie. Deze folie voldoet aan de HACCP veiligheidsnormen.
– Zonwerende folie weert de warmte en is zeer geschikt voor situaties waar de gebruikelijke zonwering niet mogelijk is. Ook wordt zonwerende folie steeds vaker gebruikt bij scholen om storend lichtinval te voorkomen op digitale schoolborden.
– Privacy folie voorkomt inkijk, deze folie wordt o.a. toegepast bij kantoorgebouwen en scholen.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening