Bedrijfsmatig

Beveiligingsrolluiken
Beveiligingsrolluiken zijn ideaal voor winkels, instellingen en gemeentes. De beveiligingsrolluiken van Kortrijk Groningen zorgen voor een optimale beveiliging van uw pand. Zo zijn er diverse soorten rolluiken: volledig dichte rolluiken, open / transparante rolluiken en brandvertragende rolluiken. Ook behoort een schuifhek of een voorzetraam tot de mogelijkheden. De open / transparante rolluiken worden vaak door gemeentes verplicht gesteld in verband met het doorzicht. Beveiligingsrolluiken worden volgens de normen van NCP en BORG geleverd.

Brandwerende rolluiken
Brandwerende rolluiken bieden een oplossing voor uiteenlopende situaties. Ze kunnen onder meer worden toegepast bij grote hallen en bedrijfsgebouwen, op locaties met brandgevaarlijke en milieubedreigende stoffen, bij explosiegevaarlijke omstandigheden en ter voorkoming van insluitingsgevaar. De rolluiken zijn leverbaar tot een breedte van 8000 mm en een hoogte van 5000 mm. Grotere maten in overleg.

Het pantser is samengesteld uit dubbelwandig, verzinkt stalen lamellen van 23 mm dik. De lamellen zijn opgebouwd uit twee geprofileerde platen van 1 mm dik verzinkt staal, gevuld met minerale isolatie. De lamellen zijn aan de zijkanten afgewerkt met verzinkt stalen eindstukken. De geleiders zijn voorzien van zwelstrips welke uitzetten bij brand. Door middel van het inhaaksysteem wordt de afdichting van het pantser en de brandwand verzekerd. De rolluiken zijn tot 147 minuten brandvertragend.

Brandwerende doeken
Brandwerende roldoeken zijn leverbaar in 4 verschillende varianten, met 30, 60, 90 of 120 minuten brandvertragend doek. Een brandwerend roldoek wordt standaard geleverd met een sendzimir verzinkt stalen garnituur en dubbelwandig siliconendoek. De roldoeken zijn leverbaar tot een breedte van ca. 11000 mm, grotere afmetingen in overleg.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening