Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Brandwerende roldeuren

Brandwerende roldeur

Brandwerende rolluiken:

Brandwerende rolluiken bieden een oplossing voor uiteenlopende situaties. Ze kunnen onder meer worden toegepast bij grote hallen en bedrijfsgebouwen, op locaties met brandgevaarlijke en milieubedreigende stoffen, bij explosiegevaarlijke omstandigheden en ter voorkoming van insluitingsgevaar. De rolluiken zijn leverbaar tot een breedte van 8000 mm en een hoogte van 5000 mm. Grotere maten in overleg.

Het pantser is samengesteld uit dubbelwandig, verzinkt stalen lamellen van 23 mm dik. De lamellen zijn opgebouwd uit twee geprofileerde platen van 1 mm dik verzinkt staal, gevuld met minerale isolatie. De lamellen zijn aan de zijkanten afgewerkt met verzinkt stalen eindstukken. De geleiders zijn voorzien van zwelstrips welke uitzetten bij brand. Door middel van het inhaaksysteem wordt de afdichting van het pantser en de brandwand verzekerd. De rolluiken zijn tot 147 minuten brandvertragend.

Brandwerende doeken:

Brandwerende roldoeken zijn leverbaar in 4 verschillende varianten, met 30, 60, 90 of 120 minuten brandvertragend doek. Een brandwerend roldoek wordt standaard geleverd met een sendzimir verzinkt stalen garnituur en dubbelwandig siliconendoek. De roldoeken zijn leverbaar tot een breedte van ca. 11000 mm, grotere afmetingen in overleg.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227