050-5424227 | info@kortrijk.nl

Kortrijk

Rolluiken, divers in zijn doeleinden

Een rolluik is alle seizoenen te gebruiken. Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraak vertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden. Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, u kunt denken aan een schakelaar, handzender of een tijdklok. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk. Er is keuze uit een ronde kast een afgeschuinde kast of een compacte afgeschuinde kast welke kleiner oprolt en minder opvalt op de gevel. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning.

Kortrijk zonwering Groningen screens Kortrijk zonwering Groningen markiezen Kortrijk zonwering Groningen uitvalschermen Kortrijk zonwering Groningen knikarmschermen Kortrijk zonwering Groningen pergolazonwering

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Contact

Social media

Facebook Facebook

Twitter Twitter

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Pinterest Pinterest

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV

Kweldergras 14

9738 AJ Groningen

info@kortrijk.nl

050-5424227