Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Rolluiken voor particulieren

Particuliere Rolluiken

Een rolluik van Kortrijk Groningen is alle seizoenen te gebruiken. Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraakvertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden.

Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, u kunt denken aan een schakelaar, zender of een tijdklok. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk. Op www.somfy.nl vind u meer informatie over elektrische bedieningen. Er is keuze uit een ronde kast een afgeschuinde kast of een compacte afgeschuinde kast welke kleiner oprolt en minder opvalt op de gevel. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning.Er is een ruim assortiment aan kleuren waardoor er voor iedere woning een passende kleur te kiezen is. U bent van harte welkom in onze showroom om alle bedieningen, modellen en kleuren te bezichtige

Rolluiken Particulier Rolluiken 2 Rolluiken 3 Rolluiken 4

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende  showroom   in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen,  bel   ons of vraag eenvoudig online  een offerte   aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV

Bedrijventerrein het Witte Lam

Kweldergras 14

9738 AJ Groningen

info@kortrijk.nl

050-5424227