Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Zakelijke rolluiken

Zakelijke rolluiken

Zakelijke rolluiken zijn ideaal voor winkels, instellingen en gemeentes. De beveiligings rolluiken van Kortrijk Groningen zorgen voor een optimale beveiliging van uw pand. Zo zijn er diverse soorten rolluiken: volledig dichte rolluiken, open / transparante rolluiken en brandvertragende rolluiken. Ook behoort een schuifhek of een voorzetraam tot de mogelijkheden. De open / transparante rolluiken worden vaak door gemeentes verplicht gesteld in verband met het doorzicht. Beveiligings rolluiken worden volgens de normen van NCP en BORG geleverd.

U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten, het rolluik wordt dan eens per jaar gecontroleerd, en storingen worden verholpen, voor spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Beveiligings rolluiken la Boutique Beveiligings rolluiken winkelcentrum Beveiligings rolluiken winkelcentrum Beveiligings rolluiken Gamma

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende  showroom   in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen,  bel   ons of vraag eenvoudig online  een offerte   aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Doekeigenschappen

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV

Bedrijventerrein het Witte Lam

Kweldergras 14

9738 AJ Groningen

info@kortrijk.nl

050-5424227