Somfy

Somfy is de naam als het gaat om besturingen voor onder andere zonwering en rolluiken. Elk product met een elektrische bediening van Kortrijk zonwering Groningen wordt geleverd met een Somfy motor. Er is een royale keuze uit besturingen en motoren, u kunt kiezen voor een schakelaar of een handzender met een ongekende mogelijkheid om uit te breiden naar elke wens.

Somfy Connexoon:

✓ 3 apps om uw huis te bedienen met uw smartphone: Window, Terrace en Access op 1 apparaat, de Connexoon.
✓ 3 uitstekende manieren om uw huis op afstand te bedienen en te beheren, voor een aangenaam en zorgeloos gevoel.
✓ Unieke, duidelijke en leuke functies om uw wooncomfort te verhogen!
✓ Connexoon: € 169,00 inclusief BTW (exclusief eventuele montage)

Somfy Home motion

Alle elektrische voorzieningen in en rondom het huis besturen via afstandsbediening, laptop, tablet, smartphone of zelfs helemaal automatisch. Dat is Home Motion by Somfy. Denk dan bijvoorbeeld aan uw zonwering, rolluiken, gordijnen, raamdecoraties, verlichting, sloten huisbeveiliging, verwarming, toegangshek, garagedeur en dakramen. Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone of tablet. De Somfy sensoren houden de actuele status van uw huis permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u met een individuele afstandsbediening elke functie afzonderlijk aansturen en controleren op de juiste werking.

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent!

Domotica-systemen worden standaard als Doe-Het-Zelf product aangeboden, ook in combinatie met het afnemen van een ander product.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening