Specials

Kortrijk ontwikkeld en levert producten voor speciale situaties. Komt u in aanraking met een situatie waar geen standaard product voor is? Wij helpen u graag om een passende oplossing te vinden en ontwikkelen.
 
Enkele voorbeelden van speciale producten:
 
Shutters Ahoy Rotterdam
Een shutter is van toepassing in sporthallen, evenementenhallen en sportstadions. Onder ander de Philips Arenavision verlichting heeft de nadelige eigenschap dat de lamp na uitschakelen een afkoelperiode nodig heeft alvorens hij weer opgestart kan worden. Hiervoor hebben wij een shutter ontwikkeld waar de lamp in geïntegreerd wordt. De shutter heeft een korte sluitingstijd waardoor de verlichting niet uitgeschakeld wordt maar verduisterd. Dit voor korte verduistering tijdens bijvoorbeeld time-outs en lichtshows. Shutters zijn o.a. toegepast in de Ahoy Rotterdam, Topsporthal Almere en de Martiniplaza Groningen.
 
Afsluiting Gemaal Abelstok
Speciaal voor gemaal Abelstok heeft Kortrijk een systeem ontwikkeld ter afsluiting van een betonconstructie. Deze afsluiting wordt gebruikt ter voorkoming van dichtsneeuwen in de wintertijd.
 
Zonwering en rolluiken Ilona
Kortrijk heeft t.b.v. het landen van een helicopter op een schip (de Ilona) rolluiken geplaats tegen inwaaien. Ook is hier zonwering geplaats boven het dek.
 
Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
 

  Vraag een offerte aan