Specials

  • De Jacobijn Groningen

Kortrijk ontwikkeld en levert producten voor speciale situaties. Komt u in aanraking met een situatie waar geen standaard product voor is? Wij helpen u graag om een passende oplossing te vinden en ontwikkelen.

Enkele voorbeelden van speciale producten:

De Jacobijn Groningen
Voor de Jacobijn aan het Boterdiep in Groningen heeft Kortrijk in overleg met de architect luifels gemaakt t.b.v. de balkons van de appartementen op de bovenste etage. Op maat gemaakt en in een speciale kleur gecoat.

Shutters Ahoy Rotterdam
Een shutter is van toepassing in sporthallen, evenementenhallen en sportstadions. Onder ander de Philips Arenavision verlichting heeft de nadelige eigenschap dat de lamp na uitschakelen een afkoelperiode nodig heeft alvorens hij weer opgestart kan worden. Hiervoor hebben wij een shutter ontwikkeld waar de lamp in geïntegreerd wordt. De shutter heeft een korte sluitingstijd waardoor de verlichting niet uitgeschakeld wordt maar verduisterd. Dit voor korte verduistering tijdens bijvoorbeeld time-outs en lichtshows. Shutters zijn o.a. toegepast in de Ahoy Rotterdam, Topsporthal Almere en de Martiniplaza Groningen.

Cubola met Somfy FTS-systeem
De Cubola doekoverkapping met zakkend deel aan de voorzijde maar dan voorzien met het Somfy FTS-systeem en op maat gemaakt zetwerk. Het FTS-systeem bestaat uit twee motoren welke het doek op optimale spanning trekken, dit zorgt voor een optimale en degelijk zonwering welke bestand is tegen wind en regen.

Afsluiting Gemaal Abelstok
Speciaal voor gemaal Abelstok heeft Kortrijk een systeem ontwikkeld ter afsluiting van een betonconstructie. Deze afsluiting wordt gebruikt ter voorkoming van dichtsneeuwen in de wintertijd.

Zonwering en rolluiken Ilona
Kortrijk heeft t.b.v. het landen van een helicopter op een schip (de Ilona) rolluiken geplaats tegen inwaaien. Ook is hier zonwering geplaats boven het dek.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening