050-5424227 | info@kortrijk.nl

Kortrijk

Speciale producten, ongewoon voor u, gewoon voor ons

Kortrijk ontwikkeld en levert producten voor speciale situaties. Komt u in aanraking met een situatie waar geen standaard product voor is? Kortrijk helpt u graag om een passende oplossing te vinden en ontwikkelen.

Zonwering en rolluiken Ilona: Kortrijk heeft t.b.v. het landen van een helikopter op een schip (de Ilona ) rolluiken geplaats tegen inwaaien. Ook is hier zonwering geplaats boven het dek.

Afsluiting Gemaal Abelstok: speciaal voor het gemaal Abelstok heeft Kortrijk een systeem ontwikkeld ter afsluiting van een betonconstructie. Deze afsluiting wordt gebruikt ter voorkoming van dichtsneeuwen in de wintertijd.

Shutters: van toepassing in sporthallen, sportstadions en evenementenhallen. Veel verlichting heeft de nadelige eigenschap dat de lamp na uitschakelen een afkoelperiode nodig heeft voor het opnieuw opgestart kan worden. Hiervoor heeft Kortrijk een shutter ontwikkeld waar de lamp in geïntegreerd wordt. De shutter heeft een korte sluitingstijd waardoor de verlichting niet uitgeschakeld wordt maar verduisterd. Shutters zijn o.a. toegepast in Ahoy Rotterdam, Topsporthal Almere en de Martiniplaza Groningen.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Contact

Social media

Facebook Facebook

Twitter Twitter

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Pinterest Pinterest

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV

Kweldergras 14

9738 AJ Groningen

info@kortrijk.nl

050-5424227