Knikarmschermen


Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk zonwering Groningen geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.

Kies voor kwaliteit
Juist door zijn simpele opzet, kun je met een knikarmscherm alle kanten op. Houdt u van een strakke, technische uitstraling, of meer van elegante, ranke schermen? Of wilt u juist een scherm met organische, ronde vormen? Eén ding weten we zeker: bij Kortrijk zonwering Groningen kiest u altijd voor kwaliteit. Want al onze zonneschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en doeken van Dickson.

Doekcollectie buitenzonwering: klik hier..

Populair
(semi-cassette)
Maximale breedte 5500 mm
Maximale uitval 3000 mm

Coolshade
(gesloten cassette)
Maximale breedte 5500 mm
Maximale uitval 3000 mm

Bravo en Bravo XL
(gesloten cassette)
Maximale breedte 6500 mm
Maximale uitval 3500 mm

JdB
(gesloten cassette)
Maximale breedte 6000 mm
Maximale uitval 3000 mm

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening