Screens

Een screen is een vlak hangende zonwering welke verticaal door geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt. Screens zijn al jaren lang de ideale zonwering, doordat het systeem recht langs het raam naar beneden gaat ontstaat er geen hinderlijke zijinval van de zon. Door het sterke glasvezel doek houdt u overdag zicht naar buiten terwijl de warmte geweerd wordt en uw meubels beschermd blijven tegen uv-straling. In grote lijnen zijn er twee soorten screens, de standaard screen en de windvaste screen, ook wel de ritsscreen genoemd.

✓ Geen zijinval van de zon
✓ Er blijft zicht naar buiten
✓ Leverbaar in standaard en windvaste uitvoering

Standaard screen

De standaard screen is al jaren een populaire zonwering, de screen wordt meestal verkocht met de volgende bedieningen: een oogwindwerk (slingerstang) aan de buitenzijde, een band binnen of buiten, elektrisch met een schakelaar of met een handzender. Het doek zit bevestigd aan de as en aan de onderlijst waardoor het vrij blijft van de geleiders. Hierdoor kan het minder wind hebben dan de windvaste uitvoering.

Windvaste screen (ritsscreen)

De windvaste screen is een hardloper, dit door dat het doek aan weerszijden geconfectioneerd is met een rits die over de volledige screenhoogte door de zijgeleiding loopt. Hierdoor kan de windvaste screen veel wind hebben en het klapperen van de onderlijst is verleden tijd. Windvaste screens van Kortrijk Zonwering Groningen kunnen zowel met een elektrische bediening geleverd worden als met slingerstang buiten. En windvaste screen wordt ook toegepast in overkappingen of tuinhuisjes om beschut te kunnen zitten, als optie kunt u kiezen voor een transparant deel in het doek om zicht te behouden.

Doekcollectie screens: klik hier..


(Klik op afbeelding voor pdf-folder)

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening