Uitvalschermen

Met een uitvalscherm van Kortrijk zonwering Groningen houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en zijn uw meubels en gordijnen ook nog eens beschermd tegen schadelijke invloeden van zonlicht. Uiteraard is er een ruime keuze uit doeken, zodat er voor elke gevel en elke stijl de juiste kleur is. Uitvalschermen zijn leverbaar tot 6000 mm breed, en gekoppeld zelfs nog breder.

Kies voor kwaliteit
Uitvalschermen van Kortrijk zonwering Groningen beschikken over een gesloten cassette waardoor het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Er kan worden gekozen uit diverse armen zoals een windvaste of stormvaste arm, een glijarm of een speciale balkonarm waardoor het uitvalscherm geschikt is voor uw situatie. De materialen zijn van de beste kwaliteit: Sterk aluminium, doeken van Dickson en motoren van Somfy.

Doekcollectie buitenzonwering: klik hier..

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

VRAAG EENVOUDIG EEN OFFERTE AAN:

Telefoonnummer

Woonplaats (verplicht)

Adres

Montage

Product

Bediening