Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering BV zijn volledig afsluitbaar maar ook kantelbaar. Door de grote windbestendigheid is het al jarenlang de ideale zonwering voor bijvoorbeeld projecten, unieke gebouwen en scholen. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector meer toe te passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of vraag direct een offerte aan! 

Buitenjaloezieën op maat 

De buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en in diverse verschillende kleuren. Ook voor de bediening kunt u kiezen uit elektrisch of handmatig. De buitenjaloezieën worden dus volledig om maat gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje? Vraag een offerte aan! 

Buitenzonwering voor elk weertype 

De buitenzonwering van Kortrijk is geschikt voor ieder weertype. Ook tijdens een flinke bui blijven de buitenjaloezieën op hun plaats, doordat ze windvast zijn. In de zomer zijn de jaloezieën ideaal om de felle zon uit je woning te weren, maar ook winters bij een laaghangende zon heb je profijt van de buitenzonwering lamellen. 

De voordelen van buitenjaloezieën

Buiten jaloezieën hebben als voordeel dat u zelf de lichtinval en privacy kunt reguleren. Daarnaast vergt dit type zonwering maar weinig onderhoud en draagt het bij aan de isolatie van uw woning. Anders dan rolluiken kunt u met buitenjaloezieën beter naar buiten kijken, waardoor u geen ‘opgesloten’ gevoel krijgt. Bovendien maken buitenjaloezieën het moeilijker om in te breken via uw ramen. 

Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering BV 

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146