Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Zonwering, altijd een oplossing

Met zonwering van Kortrijk Zonwering BV bent u optimaal beschermd tegen de warmte en zonlicht. Door het uitgebreide assortiment zonwering is er voor elke situatie een passende oplossing, of u nou op zoek bent naar buiten zonwering of binnen zonwering. Kortrijk is de expert op het gebied van zonwering in Groningen, en kan u altijd helpen met het vinden van de juiste zonwering voor uw veranda, serre, ramen en meer.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm, uitvalscherm, screen, markies, serrezonwering, markisolette, buitenjaloezie of een pergolazonwering. Er is keuze uit een handmatige bediening of een elektrische bediening. Elektrische bediening worden standaard geleverd met Somfy motoren, dit kan met een schakelaar, handzender of zelfs met uw smartphone.

offerte aanvragen

De beste zonweringopties bij Kortrijk

Er is ruime keuze aan doeken van hoogwaardige kwaliteit, het assortiment is in groot formaat te zien in de showroom. Zonwering kan ook worden voorzien van reclame opdruk in Full-Colour. Op buitenzonwering en rolluiken bieden wij gratis 5 jaar garantie en op markiezen 3 jaar garantie.

Knikarmschermen: Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk Zonwering BV geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.

(Windvaste) Screens: Een zonwering screen is een vlak hangende zonwering die verticaal met geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt.

Uitvalschermen: De uitvalschermen van Kortrijk Zonwering beschikken over een gesloten cassette waardoor het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.

Markiezen: Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een verfraaiing van ieder gebouw.

Serre zonwering: Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met serre zonwering van Kortrijk Zonwering bent u altijd verzekerd van een koele serre.

Buitenjaloezieën: Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering zijn volledig afsluitbaar maar ook kantelbaar. Door de grote windbestendigheid is het al jaren lang de ideale zonwering voor bijvoorbeeld projecten, unieke gebouwen en scholen.

Markisolette: Een markisolette is de perfecte combinatie tussen een uitvalscherm en een screen.

De zonwering experts van Groningen

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Screendoeken(pdf) | Zonweringsdoeken Dickson(pdf) | Zonweringsdoeken Luxaflex(pdf) | Zonweringsdoeken Sattler(pdf)

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146