Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Screens, slank maar ijzersterk

Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering die verticaal met geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt. Screens hebben niet veel ruimte nodig waardoor ze bijna overal toepasbaar zijn. De windvaste screens van Kortrijk Zonwering BV worden standaard geleverd met tweedelige geleiders, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit en een lange levensduur.

Voordelen Screen

Screens bieden bescherming tegen schadelijk zonlicht

Heerlijk dat zonnetje op uw gezicht op een mooie zomerse dag. Ondanks dat dit u een blij gevoel geeft en een dosis vitamine D, kunnen deze zonnestralen ook nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Zonnestralen kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: zichtbaar licht, UV-licht en IR-licht. We lichten ze graag voor u toe:

De eerste twee vormen van zonlicht kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Om die reden is het van belang dat u zichzelf hier goed tegen beschermt. Screens zijn hiervoor de perfecte oplossing. De doeken beschermen u tegen de felle zon, doordat het glasvezeldoek de stralen filtert. Daarnaast houdt het de warmte buiten, waardoor het binnen lekker koel blijft. De doeken zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Meer informatie over hoe een screen zonlicht en warmte filtert, leest u hier: Screendoeken

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte (gratis) aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

heroal

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227