Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Doekoverkappingen, verlengstuk van uw woning

Pergola Zonwering

Optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven met een doekoverkapping van Kortrijk Zonwering 

Met de doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering BV wordt u instaat gesteld om optimaal van het buitenleven te genieten. Deze kwalitatieve doekoverkappingen, of textieldoeken, hebben de fantastische flexibiliteit van een zonnescherm, maar tegelijk de stevigheid van een terrasoverkapping. Onze doekoverkapping zijn zeer goed bestand tegen harde wind door het unieke veersysteem. 

Volop genieten van uw tuin begint met een doekoverkapping van Kortrijk Zonwering 

Geen schaduwplekje in uw tuin en de zon is op het heetst van de dag? Met een prachtige doekoverkappingen kunt u lekker in de schaduw zitten. Zo ontvlucht u de brandende zon, maar kunt u toch lekker buiten zitten. Of is het een licht regenachtige dag, maar is de temperatuur wel aangenaam? Dan kunt u lekker buiten een kopje koffie drinken onder de overkapping met doek. Zo zit u droog, maar kunt u alsnog lekker genieten van de frisse buitenlucht! 

Kwalitatieve zonwering doekoverkappingen als de Solidare pergola en Solidare Cubola  

Kortrijk Zonwering BV heeft verschillende doekoverkappingen als de Solidare Pergola en de Solidare Cobula. Solidare staat voor een systeem met een ritssluiting in de geleiders wat het product nog meer windbestendig maakt. De Pergola of Cubola zonwering bestaat uit doek en sterk aluminium. De zonwering is los te plaatsen, maar er ook tegen een muur te plaatsen. Hierbij wordt een kast aan de muur gemonteerd en steunen de horizontale liggers op de verticale staanders, wat de constructie perfect maakt voor grote oppervlaktes. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is windbestendiger dan de traditionele zonwering. 

Voordelen van Pergola zonwering van Kortrijk Zonwering 

Het mooie aan de Pergola zonwering is dat deze constructie zeer geschikt is voor grote oppervlaktes. Bovendien kan deze doekoverkapping overal geplaatst worden, waardoor u overal in uw tuin uw nieuwe lievelingsplekje kunt monteren. De Cubola zonwering kan naast alleen boven ook aan de verschillende zijdes worden voorzien van een doek, waardoor u dus altijd kunt inspelen op de stand van de zon. Een ander groot voordeel van de Solidare Pergola en Solidare Cobula doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering is dat deze zeer windbestendig zijn, wat van pas komt in Nederland. Kijk de onderstaande filmpjes voor visuele uitleg over de voordelen van de Pergola zonwering. 

Doekoverkappingen DoekoverkappingenDoekoverkappingen

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146