Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Overkappingen, verlengstuk van uw woning

Doekoverkappingen voor extra windbescherming

perglazonweringDe Pergola zonwering van Kortrijk Zonwering BV laat u optimaal genieten van het buitenleven. Door de kast die aan de muur gemonteerd is en de horizontale liggers die steunen op de verticale staanders is deze constructie ideaal voor grote oppervlaktes. Uit één deel kan de Pergola zonwering tot 6 meter breed en tot 6 meter uitval geleverd worden en is oneindig te koppelen. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is meer windbestendig dan de traditionele zonwering. Lees meer..

Renson, luxe overkapping voor in de tuin

rensonUltieme luxe en welzijn op uw terras, een jong en modern design. De Renson overkapping is overal te plaatsen; op uw terras, naast uw zwembad of gewoon los in de tuin. De lamellen zijn te kantelen naar uw wens. Verleng je zomer met een Renson overkapping van Kortrijk Zonwering BV. Lees meer..

Glasoverkappingen voor uw terras

glasoverkappingNet geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping van Kortrijk Zonwering BV kunt u optimaal genieten van uw terras en tuin. 's Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. Lees meer..

offerte aanvragen

Dé overkappingsspecialist van Noord-Nederland

Kortrijk Zonwering BV levert en monteert overkappingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227