050-5424227 | info@kortrijk.nl

Kortrijk

Glas/doekoverkappingen, verlengstuk van uw woning

Overkapping

Glasoverkappingen

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping van Kortrijk Groningen kunt u optimaal genieten van uw terras en tuin. 's Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. Een terrasoverkapping is uit te breiden met een terrasverwarming waardoor u nog langer van de buitenlucht kunt genieten. De solide constructie van deze terrasoverkapping, vervaardigd uit uiterst duurzame materialen, verzekert u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke overkapping waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Doekoverkappingen

De Pergola zonwering van Kortrijk Zonwering laat u optimaal genieten van het buitenleven. Door de kast die aan de muur gemonteerd is en de horizontale liggers die steunen op de verticale staanders is deze constructie ideaal voor grote oppervlaktes. Uit één deel kan de Pergola zonwering tot 6 meter breed en tot 6 meter uitval geleverd worden en is oneindig te koppelen. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is meer windbestendig dan de traditionele zonwering. Ook bij een buitje blijft u droog onder deze doekoverkapping is daarmee een ideale vervanger voor een terrasoverkapping. Door het afwatering systeem in de geleider zorgt het systeem dat u optimaal geniet, weer of geen weer.

Kortrijk zonwering Groningen levert en monteert overkappingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Raamdecoratie

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Contact

Social media

Facebook Facebook

Twitter Twitter

YouTube YouTube

Instagram Instagram

Pinterest Pinterest

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV

Kweldergras 14

9738 AJ Groningen

info@kortrijk.nl

050-5424227