Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Raamdecoratie

Raamdecoraties zijn erg sfeerbepalend in huis. Daarom hebben we bij Kortrijk in Groningen verschillende opties voor uw raamdecoratie. Voor uw binnen raamdecoratie hebben we alles van rolgordijnen, tot jaloezieën, en plissés. Om u tegen insecten te beschermen hebben we ook Horren.

Binnenzonwering

Binnenzonwering

Binnenzonwering zijn functionele sfeermakers. Het geeft het interieur een aangeklede en verzorgde uitstraling en zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag de lichtinval en privacy kunt regelen. Met de mooiste collectie kleuren bent u verzekert van een goed resultaat. De keuze binnenzonwering van Kortrijk Zonwering BV is zeer uitgebreid zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld: rolgordijnen, jaloezieën, plissés, vouwgordijnen, gordijnen en duo rolgordijnen. Met de mooiste collectie kleuren bent u verzekert van een goed resultaat.

offerte aanvragen

Horren

Horren zorgen ervoor dat wespen en muggen niet binnen komen maar dat u toch goed kunt ventileren. Alle horren worden speciaal op maat gemaakt. Kiest u voor horren van Kortrijk Zonwering, dan kiest u voor kwaliteit! Horren van Kortrijk Zonwering BV zijn geschikt voor diverse situaties, de volgende soorten worden veel toegepast: rolhordeuren, plissé hordeuren, raamrolhorren, voorzethorren en vaste horren. Met horren van Kortrijk Zonwering BV bent u verzekerd bent van de beste kwaliteit horren.

Folies

Folies van Kortrijk zonwering Groningen zijn in diverse soorten te verkrijgen, veel toegepaste folies zijn: veiligheidsfolie, zonwerende folie en privacy folie. Folie leveren wij uitsluitend bedrijfs of projectmatig.

Koop uw raamdecoraties bij Kortrijk Groningen

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227