Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Horren Groningen

Heeft u ook wel eens last van insecten die uw woning binnendringen? Dan is de deur dicht houden natuurlijk één van de oplossingen. Het dicht laten van deuren en ramen zorgt er echter voor dat er ook geen frisse lucht uw huis kan binnentreden. De makkelijkste oplossing voor dit probleem is het plaatsen van een hor in uw deuropening of raamopening. Bent u op zoek naar horren in Groningen, dan bent u bij Kortrijk Zonwering BV aan het goede adres!

Horren op maat in Groningen

Als u een hor zoekt, zult u eerst moeten bepalen welke soort u wilt hebben en hoe groot deze dient te zijn. Iedere situatie heeft zijn eigen benadering nodig. Op een raam moet vanzelfsprekend een ander formaat geplaatst worden dan dan op een deuropening. Het is dan ook belangrijk om de af te sluiten opening goed op te meten. Als u de opmeting heeft voltooid kunt u contact met ons opnemen. Doordat Kortrijk Zonwering BV in Groningen gelokaliseerd is worden de horren op maat in Groningen verkocht en kunt u deze direct mee naar huis nemen.

Soorten horren

Er zijn verschillende soorten horren. U kunt zelf bepalen, of met ons overleggen, welke het meest geschikt is voor uw situatie. Er zijn een vijftal gangbare soorten:

De grootste verschillen tussen deze verschillende soorten zijn de opberg wijze, de manier van plaatsing en permanentheid van de plaatsing.

Horren in Groningen kopen?

Nieuwsgierig geworden naar de horren van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom om horren in Groningen te kopen en om de producten op ware grote te bezichtigen. Neem contact met ons op of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven en een offerte op maat te maken voor uw hor in Groningen!

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227