Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Kwaliteit rolluiken bij Kortrijk in Groningen

Rolluiken zijn een fantastische oplossing om de veiligheid van uw huis of winkel te verbeteren. Rolluiken zorgen voor extra afsluiting van uw woning, zo bent u extra beveiligt tegen inbraak, vandalisme en brand. Bij Kortrijk in Groningen hebben wij allerlei rolluiken voor particulieren woningen, naast gewone rolluiken hebben wij ook garage roldeuren. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor zakelijke rolluiken, zo bent u ervan verzekert dat uw winkel altijd veilig is.

De beste rolluiken voor uw huis

rolluikEen rolluik van Kortrijk Groningen is alle seizoenen te gebruiken. Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraakvertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden.

Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, u kunt denken aan een schakelaar, zender of een tijdklok. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk. Op onze Somfy pagina vind u meer informatie over elektrische bedieningen. Er is keuze uit een ronde kast een afgeschuinde kast of een compacte afgeschuinde kast welke kleiner oprolt en minder opvalt op de gevel. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning.Er is een ruim assortiment aan kleuren waardoor er voor iedere woning een passende kleur te kiezen is. U bent van harte welkom in onze showroom om alle bedieningen, modellen en kleuren te bezichtigen

Bent u een particulier? Klik hier voor aluminium rolluiken.

offerte aanvragen

Zakelijke Rolluiken voor winkels, instellingen en gemeentes

rolluiken zakelijkZakelijke rolluiken zijn ideaal voor winkels, instellingen en gemeentes. De beveiligings rolluiken van Kortrijk Zonwering BV zorgen voor een optimale beveiliging van uw pand. Zo zijn er diverse soorten rolluiken: volledig dichte rolluiken, open / transparante rolluiken en brandvertragende rolluiken. Ook behoort een schuifhek of een voorzetraam tot de mogelijkheden. De open / transparante rolluiken worden vaak door gemeentes verplicht gesteld in verband met het doorzicht. Beveiligings rolluiken worden volgens de normen van NCP en BORG geleverd.

U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten, het rolluik wordt dan eens per jaar gecontroleerd, en storingen worden verholpen, voor spoedeisende zaken zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!

Bent u een bedrijf? Klik hier voor stalen en transparante beveiligingsrolluiken.

Dé rolluikspecialist van Noord-Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227