Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Somfy

Somfy is de naam als het gaat om besturingen voor onder andere zonwering en rolluiken. Elk product met een elektrische bediening van Kortrijk zonwering Groningen wordt geleverd met een Somfy motor. Er is een royale keuze uit besturingen en motoren, u kunt kiezen voor een schakelaar of een handzender met een ongekende mogelijkheid om uit te breiden naar elke wens.

Somfy Tahoma switch

Van slimme producten tot domotica, een complete en evolutieve “connected experience” met TaHoma

Evolutieve Smart Home-oplossing

TaHoma switch is momenteel compatibel met meer dan 280 apparatenseries van alle Somfy-producten en grote huismerken, en verder met stemassistenten zoals Apple Homekit, Google Assistent en Amazon Alexa, en wordt daarmee de meest complete Smart Home-oplossing op de markt.

Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker die in een huis of appartement woont, hoe groot je installatie ook is en hoeveel apparaten je ook hebt, het gebruik van de TaHoma switch is heel gemakkelijk.

De TaHoma® switch is ontworpen door de Franse ontwerpstudio Elium en past met zijn stijlvolle en mooie uitstraling in elk huis.

Voordelen van een slimme woning

TaHoma® switch met nieuwe intuïtieve app

De nieuwe TaHoma® switch heeft een volledig nieuwe app die de bediening en bewaking van je slimme huis vereenvoudigt. Snel overzicht van jouw favorieten, eenvoudig beheer van geïnstalleerde apparaten, duidelijkere interfaces en nieuwe producten worden eenvoudig en rechtstreeks aan de app toegevoegd.

Creëer scenario’s die bij jou en jouw dagelijks leven passen. Kies tussen handmatige scenario’s, gepland of geavanceerd en laat je huis voor zichzelf zorgen.

Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt en koppel je account aan externe diensten en ervaar de voordelen van spraakbesturing. Een slim huis begint bij Somfy!

De Tahoma wordt als Doe-Het-Zelf pakket verkocht voor € 199,00 inclusief BTW

somfyswitch

Somfy Home motion

Alle elektrische voorzieningen in en rondom het huis besturen via afstandsbediening, laptop, tablet, smartphone of zelfs helemaal automatisch. Dat is Home Motion by Somfy. Denk dan bijvoorbeeld aan uw zonwering, rolluiken, gordijnen, raamdecoraties, verlichting, sloten huisbeveiliging, verwarming, toegangshek, garagedeur en dakramen. Home Motion stelt u in staat altijd uw huis te controleren, bijvoorbeeld met voorgeprogrammeerde scenario’s of als u van huis bent met uw smartphone of tablet. De Somfy sensoren houden de actuele status van uw huis permanent in de gaten en geven een signaal naar bijvoorbeeld de zonwering of deze moet zakken of omhoog gaan. Bovendien kunt u met een individuele afstandsbediening elke functie afzonderlijk aansturen en controleren op de juiste werking.

Uw hele huis onder controle, waar u ook bent!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146