Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Knikarmscherm, de allemans vriend

Knikarmschermen

Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk Zonwering BV geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten. Juist door zijn simpele opzet, kun je met een knikarmscherm alle kanten op. Houdt u van een strakke, technische uitstraling, of meer van elegante, ranke schermen? Of wilt u juist een scherm met organische, ronde vormen? Eén ding weten we zeker: bij Kortrijk Zonwering BV kiest u altijd voor kwaliteit. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en Dickson doeken.

offerte aanvragen

Zonweringsdoeken Luxaflex (pdf)

Zonweringsdoeken Dickson (pdf)

Zonweringsdoeken Sattler (pdf)

Handmatige of elektrische knikarmscherm 

Bij Kortrijk Zonwering in Groningen vindt u diverse knikarmschermen van hoge kwaliteit. U kunt de zonwering zelf personaliseren. Zo zijn er knikarmschermen met handmatige bediening, maar kunt u ook kiezen voor elektrische bediening door middel van een afstandsbediening. Ons aanbod bevat Sunmaster en Luxaflex knikarmschermen, hierbij heeft u de keuze uit diverse kleuren.

Voordelen knikarmscherm

Een knikarmscherm kent veel voordelen. Het is ideaal om je buitenruimte te behouden en toch een groot deel je tuin van schaduw te voorzien. Hiermee creëer je een lekker koel plekje in de schaduw zonder dat je ervoor naar binnen moet. Daarnaast kent een knikarmscherm nog meer voordelen zoals:

Knikarmscherm toepassingen/inspiratie 

In de onderstaande afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden van knikarmschermen voor bedrijven en particulieren die wij hebben gerealiseerd. Zoals u ziet is er veel mogelijk qua kleuren en afmetingen van de knikarmscherm. Naast zonwering voor woningen kunt u tevens bij ons terecht voor knikarmschermen voor uw bedrijfspand.  

Sunmaster Sunbasic 
Semi cassette of Cassette
Maximale uitval 3000 mm
Maximale breedte 5500 mm

Standaard mogelijk in gebroken wit of antraciet structuur

Offerte aanvragen>>

sunbasic

Luxaflex Smart Choice NXT
Cassette
Maximale uitval 3000 mm
Maximale breedte 5000 mm

Standaard mogelijk is 5 ral kleuren

Offerte aanvragen>>

luxaflex smart choice

Luxaflex Nova Shade
Cassette
Maximale uitval 3500 mm
Maximale breedte 6000 mm

Standaard mogelijk in 38 ral kleuren

Offerte aanvragen>>

nova shade luxaflex

Bovenstaand zijn slechts een aantal voorbeelden, bredere en afwijkende maten zijn ook leverbaar, vraag gerust informatie op of bel voor een afspraak aan huis.

Knikarmscherm monteren 

Vaak kan het knikarmscherm direct op de muur worden gemonteerd. In het geval van bijvoorbeeld een slechte muur of montage onder een dakgoot kan het nodig zijn om het knikarmscherm met muurstrippen of verlengde steunen te monteren. De gevel is dan niet sterk genoeg omdat alle kracht op de bovenste bout of anker komt. Wanneer dit het geval is zullen wij u hierover informeren. 

verlengde steunen zonwering

 

Vraag een knikarmscherm offerte aan bij Kortrijk Zonwering! 

Nieuwsgierig geworden naar een knikarmscherm of andere producten van Kortrijk zonwering Groningen zoals serrezonwering? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146