Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Markiezen, romantiek en functionaliteit

Markiezen

Ben je opzoek naar bescherming tegen de zon? Wie weet zijn de markiezen van Kortrijk Zonwering wel wat voor u. Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een verfraaiing van ieder gebouw. Naast de traditionele markiesframes en omkapping van hout levert Kortrijk Zonwering BV ook markiesframes en omkappingen van aluminium. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft Kortrijk Zonwering BV een ruime collectie aan markiesdoeken.

Wat zijn de voordelen van markiezen? 

Markiezen worden in de meeste gevallen aangeschaft voor het weren van zon bij ramen van winkels, restaurants of woningen. Het aanschaffen van markiezen tegen wering van de zon brengt dan ook gunstige voordelen met zich mee.  

Markiezen geven een effectieve bescherming tegen de zon

Een van de grootste voordelen van markiezen is dat ze volledige bescherming tegen de zon bieden. De meeste zonweringen geven slechts bescherming aan de voor- of bovenkant maar de Markiezen van Kortrijk Zonwering geven een effectievere bescherming. Dit komt doordat de luifel aan zowel de voorkant als de zijkant gesloten is. Op deze manier is er bescherming tegen de zon voor een groter oppervlak. 

Zonwering voor sfeer 

Buiten de functionaliteit zijn markiezen een echte eyecatcher voor jouw woning of bedrijfspand. Het is ook niet gek dat dit type zonwering al jaren populair is. Markiezen zijn zeker al 150 jaar in Europa te verkrijgen, dit is eveneens de eerste typen zonwering op de Europese markt die beschikbaar was.  

Markiezen koop je natuurlijk bij Kortrijk Zonwering

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Zonweringsdoeken Dickson(pdf)

Zonweringsdoeken Sattler(pdf)

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
34  beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227

Calamiteiten: 06-29021146