Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

Pergola zonwering

Pergola Zonwering

Pergola zonwering kan gezien worden als een soort overkapping met een doek die strak gezet wordt. Dit doek houdt fel licht en warmtestralen tegen. Pergola zonwering wordt vaak gebruikt in de tuin of op het terras. Het houdt meer wind vast dan een zonnescherm en kan grotere oppervlaktes bestrijken.  

Subtiel en windvast 

De overkapping is subtiel, maar toch windvast. Door middel van de Pergola zonwering voorkom je dat er veel ruimte ingenomen wordt, zoals het geval is bij grote terrasoverkappingen. Het vouw/schuifsysteem en de subtiele staanders zorgen er namelijk voor dat er minder ruimte in beslag wordt genomen. Op warme zomerdagen zit u liever onder een koele overkapping. Wilt u toch van het zonnetje genieten? Ook geen probleem, de Pergola zonwering rolt u gemakkelijk in en uit. U kiest er dus zelf voor of u geniet van de zon of van de schaduw.  

Cubola en Solidare pergola zonwering 

De solidare pergolazonwering wordt gezien als een kant-en-klare oplossing. Het is geschikt voor iedereen die graag een veranda wil. Het doek is rondom compleet ingesloten en het is warmte en lichtwerend. Dit betekent dat wanneer de zon fel schijnt, u hier geen last van heeft. In plaats daarvan kunt u juist genieten van de zon. Deze Pergola zonwering kan gezien worden als een soort extra woonkamer in uw tuin.  

Het woord Cubola is afgeleid van het Italiaanse woord cubo. Dat betekent kubus en dat zegt gelijk wat over het uiterlijk van de Cubola overkapping. Deze overkapping is vrijstaand en perfect voor elke tuin. Je kunt het namelijk zowel tegen uw huis plaatsen als op een vrijstaand terras. In de zomer is dit natuurlijk ideaal, want u heeft hierdoor geen last van de felle zon. In de herfst kan deze Cubola overkapping ook nog zijn dienst bewijzen, in de herfst kan de temperatuur namelijk ook nog lekker zijn. Regent het? Dan zit je heerlijk droog.  

pergola zonwering

Pergola zonwering van Kortrijk Zonwering Groningen

De Pergola zonwering van Kortrijk zonwering Groningen laat u optimaal genieten van het buitenleven. Door de kast die aan de muur gemonteerd is en de horizontale liggers die steunen op de kast en op de verticale staanders is deze constructie ideaal voor grote oppervlaktes. Uit één deel kan de standaard Pergola zonwering tot 6 meter breed en tot 5 meter uitval geleverd worden en gekoppeld zelfs tot een breedte van 12 meter (Afhankelijk van model). Ook bij klein buitje blijft u droog onder de Pergola zonwering en is daarmee een ideale vervanger voor een terrasoverkapping. Omdat het doek op spanning wordt gehouden door de voorlijst is het ook meer windbestendig dan de traditionele zonwering.

Al verkrijgbaar vanaf € 2.495,00 inclusief montage en BTW

Folder pergolazonwering(pdf)

Waarom Pergola zonwering bestellen bij Kortrijk Zonwering? 

Bij Kortrijk Zonwering bieden we u de keuze uit een flexibel, veelzijdig en modern vormgegeven assortiment. Dit kunnen we u bieden door onze rijke geschiedenis, ervaring, kennis gecombineerd met de moderne toepassingen van nu. U kunt ervan uitgaan dat uw buitenzonwering of rolluik met gemak 20 tot 2 jaar meegaat, doordat alle producten zorgvuldig worden geselecteerd. Daarnaast bieden we 5 jaar gratis garantie op buitenzonwering. Benieuwd naar Pergola zonwering? We zien u graag in onze showroom in Groningen. 

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227