Tel: 050-5424227   |   E-mail: info@kortrijk.nl  

Kortrijk

 

Serrezonwering, verkoeling en bescherming

Zonwering

Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met serrezonwering van Kortrijk Zonwering BV bent u altijd verzekerd van een koele serre. Serrezonwering wordt standaard geleverd met acryldoek. Het is mogelijk uw serrezonwering te voorzien van andere doeken. Bijvoorbeeld doeken die ervoor zorgen dat de zon geweerd wordt zonder dat u het uitzicht hoeft te missen. Serrezonwering is leverbaar in meerdere soorten en kleuren, zo heeft u altijd een goed passende en compacte zonwering op uw serre, lichtstraat of terrasoverkapping.

Zonweringsdoeken(pdf)

Wat kost serre zonwering? 

Bent u benieuwd naar de kosten van serre zonwering? Dit hangt natuurlijk af van de afmetingen en afwerkingen. Om een goed beeld te krijgen van de kosten kunt u een offerte aanvragen of langskomen in de showroom. Hier kunnen we u alles vertellen over de kosten van een serre zonwering zodra we uw wens in kaart hebben gebracht.  

Kom langs in de showroom om alle serre zonwering te bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Eenvoudig & snel

offerte aanvragen

Zonweringen

Zonwering

Rolluiken

Overkappingen

Doekeigenschappen

Reparaties

Overig

Somfy

B2B / Projecten

Acties

Speciale Producten

Akoestiek

Metaalunievoorwaarden (pdf)

Contact

Social media

Facebook Facebook

YouTube YouTube

Beoordeling door klanten : 9.2/10 -
13 beoordelingen

Sitemap

Adresgegevens

Kortrijk Zonwering BV
Kweldergras 14
9738 AJ Groningen
Nederland

E-mailadres: info@kortrijk.nl

Telefoon: 050-5424227